Camping Mandala is ontstaan uit onze passie voor communes voor reizen en de natuur

Camping Prads Haute-Bléone
Vallei van de Prads Haute-Bléone met luchtaanzicht op de camping

Yvan de globetrotter

Yvan, bergbegeleider

Yvan Théaudin, gediplomeerd berggids sinds 1999, is goedgekeurd door het Geologische Reservaat van de Haute Provence maar werkt eveneens in verschillende andere gebieden (Corsica, Pyreneeën, Alpen, Nepal, India, Sahara).

Hij spreekt vloeiend Frans, Engels en Duits. Hij organiseert elk type reizen maar is vooral gespecialiseerd in reizen voor « Wellbeing » en vooral Yogawandelen die wandelingen en dagelijkse yoga oefeningen met elkaar verbinden.

Altijd al gepassioneerd door reizen, is Yvan een fervente "wereldontdekker" die op maat werkt en het programma graag aanpast aan de wensen van de persoon of de groep waarmee hij vertrekt.

Hij laat u ieder verblijf als een echte reis beleven waarop het ontdekken van de wereld om ons heen altijd een gelegenheid is om zichzelf een beetje meer open te stellen naar anderen en zichzelf.

Nina de meertalige manager

Nina, manager van camping Mandala

Nina Théaudin, viertalig (Duits, Frans, Engels en Spaans). In Duitsland geboren waar ze haar jeugd doorbrengt, en groeit op in Zuid Amerika.

Na de ontmoeting met Yvan in Nepal, besluiten ze samen een welkomstplaats te creeëren in de bergen in Zuid-Frankrijk wanneer ze haar opleiding "Heilpraktiker"(naturopaat)in Duitsland heeft afgerond.

In 2002 volgt ze de opleiding initiatiefnemer van een toeristische structuur op het platteland bij de CFPPA van Carmejane om het idee voor het toeristische project te verfijnen en te concretiseren.

Het verhaal erachter...

Yourte Avec Table Exterieure

Wij zijn geïnstalleerd sinds 2002 in deze vallei van Prads Haute-Bléone die ons als de meest logische keuze overkwam. Deze plek is helemaal waar we naar op zoek waren om onze toeristische activiteit te ontwikkelen.

Wij wilden vanaf het begin af aan natuur en comfort samen laten komen in een hartelijke menselijke sfeer.

Onze Camping Mandala ziet vanzelfsprekend het licht in juli 2008 na grote werkzaamheden met liefde en blijdschap door een groep uitgevoerd... En dat is belangrijk!

De natuur wordt ons hier aangeboden, maar het comfort is hard werken geweest. Zo werken wij sinds de opening van de camping aan verbetering om u in de beste omstandigheden te ontvangen.

De Mandala, een plaats die rust uitstraalt zoals wij het willen

Natuurliefhebbers, rustzoekers, bergfans, wij hebben deze plek voor u gemaakt!

U voelt de kracht van de omgeving in een sfeer die de intimiteit van eenieder respecteert maar toch een ontmoetingsplaats is.

Deze levenswaarden hebben wij hoog in het vaandel staan en wij zorgen dan ook voor een milieubewuste inrichting en respect voor de gezondheid. Ecologie is een voorwaarde die een centrale plaats inneemt in onze keuzes bij de ontwikkeling.